تحولات منطقه

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دانشگاه هنر معماری و اقتصاد ما هنوز انقلابی نشده است و دشمن از همین شکاف بهره‌برداری می کند.

رضایی: بعد از برجام بانک‌های بزرگ وارد معاملات نشدند
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، محسن رضایی در همایش بصیرتی طلاب و روحانیون حوزه علمیه استان قزوین که عصر امروز با حضور طلاب و روحانیون استان در مسجدالنبی قزوین برگزار شد، اظهار داشت: آنچه امروز باید تبیین شود وظیفه نیروهای انقلاب است.

وی با اشاره به صحبت‌های اخیر رهبری عنوان کرد: مقام معظم رهبری در دیدارهای اخیر و همچنین دیدار با طلاب و سخنرانی اخیر 14 خرداد کلیدواژه انقلابی‌گری را مطرح کردند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام راهپیمایی 22 بهمن امسال را پرشور و کم‌نظیر عنوان و تاکید کرد: هم مردم و هم رهبری خواسته‌ای از انقلابیون دارند که باید اعمال شود.

رضایی یادآور شد: انقلاب اسلامی حداقل ثمره 90 سال مبارزه است که تجربیات تلخ و شیرین فراوانی را هم داشته است و همه در 22 بهمن سال 57 نتیجه داد که البته سرآغاز آن 15 خرداد بود.

وی خاطرنشان کرد: از نظر معرفتی نیز ایده جدیدی در انقلاب اسلامی به وجود آمد که آن هم بازگشت سیاست به دین بود و از این جهت قابل تامل و دارای اهمیت است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ترسیم فضای کنونی انقلاب و طرح این سوال که در کدام عرصه ها انقلاب ورود داشته است، یادآور شد: در مباحث امنیتی، دفاعی، علمی و دیگر مباحث انقلاب ورود پیدا کرده است اما عرصه‌هایی وجود دارد که هنوز توسط انقلاب فتح نشده است و این مهم‌ترین مسئله است، چرا که تداوم و تحقق آرمان‌های انقلاب دارای اهمیت است.

رضایی انقلابی‌گری را راهکار مقابله با مشکلات دانست و در تایید صحبت‌هایش عنوان کرد: در زمینه دفاعی و نمونه‌های آن از جمله دفاع مقدس و جنگ 33 روزه با همین روحیه انقلابی‌گری توانستیم پیروز میدان باشیم.

وی بیان کرد: در تصرف حلب و دمشق توسط دشمن نیز این نقش جمهوری اسلامی ایران بود که تبدیل به دست برتر منطقه شد و دشمنی را که تا 50 کیلومتری بغداد رسیده بود عقب زد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام موفقیت‌های عرصه سیاسی به اذعان خود دشمنان را هم از دیگر موارد عنوان و ادامه داد: اما شکافی خطرناک ایجاد شده است چراکه دانشگاه هنر معماری و اقتصاد ما هنوز انقلابی نشده است و دشمن از همین شکاف بهره‌برداری می کند.

رضایی در پاسخ به کسانی که می گویند چرا در سوریه می‌جنگیم خاطرنشان کرد: همان‌هایی که عامل عقب افتادگی اقتصادی هستند این سوال را مطرح می‌کنند که باید به آنها گفت نباید از پیشرفت‌های موجود عقب نشست بلکه باید اقتصاد را تقویت و به رشد رساند.

استاد دانشگاه و فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس برنامه‌ریزی برای فردای پس از جنگ در منطقه را اصلی‌ترین مسئله دانست و افزود: نظم دادن به منطقه پس از فتح مناطق اشغال‌شده، ضریب نفوذ جمهوری اسلامی ایران را افزایش می‌دهد؛ ولی آیا این مسولیت بزرگ با چنین دولت‌ها و مجلس‌هایی محقق می شود؟

رضایی تشریح کرد: با این شیوه‌ای که دولتمردان در پیش گرفته‌اند این عقب‌ماندگی‌های اقتصادی و معیشتی رفع نشده است و به همین دلیل نیز رهبری بر انقلابی‌گری تاکید دارند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مجددا این مسئله را یادآور شد که امروز در جنگ تمام عیار اقتصادی با دشمن هستیم و تصریح کرد: پس از برجام هیچ بانک بزرگی وارد مبادلات اقتصادی ما نشده که سرمنشا آن نیز تهدیدات پنهان دشمن است.

رضایی ادامه داد: امروز دشمنان به دنبال این هستند تا با 2 هزار میلیارد دلاری که هزینه کرده‌اند جاده مبادلاتی ابریشم را منحرف و اقتصاد ایران را بخشکانند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تحول و شکل‌گیری روحیه انقلابی در تمام عرصه‌ها را خواست رهبری دانست و متذکر شد: شکل‌گیری وحدت انقلابی جای خوشحالی است و از جوانانی که پرچم لبیک یا خامنه‌ای بلند کرده‌اند حمایت می‌کنم.

وی بیان کرد: بحث فراتر از انتخابات روبرو است و این مسئله یک حرکت حداقل 10 ساله است که برای تحقق این انقلابی‌گری باید وحدت را سرلوحه قرار داد.

رضایی عنوان کرد: درس‌هایی که سال‌های گذشته گرفتیم را باید در مسیر پیش رو مدنظر قرار دهیم.

وی تصریح کرد: باید به نیازهای اصلی انقلاب پاسخ داد و با زمان شناسی و لبیک حیدرگونه یک بار دیگر با امام خود بیعت کنیم.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.